Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Zwerfafval in groep 5

We hebben vrijdagmiddag meegedaan aan het project Zwerfafval van de gemeente Zoetermeer. We kregen les over wat zwerfafval nu eigenlijk is en wat we er mee- en aan kunnen doen.

Uitslag Centrale Eind Toets groep 8

Deze week krijgen de leerlingen uit groep 8 hun uitslag van de Centrale Eind Toets! Spannend! De leerlingen krijgen hun uitslag in een gesloten enveloppe mee naar huis.

Week van het Voortgezet Onderwijs groep 8

Verkeersexamen groep 7

Afgelopen vrijdag (12 mei) deden de leerlingen van groep 7 praktisch verkeersexamen. Onder barre weersomstandigheden fietsten zij een route door het dorp.

Winnaar OPOZ kennisquiz 2017

Open avond

Open avond 6 april 18.30-20.00 uur

Circus 2

Ook onze kleuters hebben hun circus-project afgesloten met een mooie en drukbezochte voorstelling in het speellokaal. Wat waren er een hoop trotse ouders om de artiesten te zien optreden!!

Circus

Het IPC-project Circus is door de groepen 3 en 4 op spetterende wijze afgesloten met een prachtige circusvoorstelling in het speellokaal. Het massaal opgekomen publiek heeft genoten van alle schitterende optredens!