Sport op De Vijverburgh

Onze school doet mee aan diverse sporttoernooien die in Zoetermeer worden georganiseerd voor alle basisscholen. We hebben dit schooljaar de volgende sporten gekozen om aan mee te doen:
- mini volleybal (4 t/m 8)
- basketbal (gr. 5-8)
- voetbal (gr. 5-8)
- korfbal (gr. 5-8)
Verder organiseren we zelf elk jaar een damtoernooi in februari en doen de groepen 7 en 8 mee aan het OPOZ-sporttoernooi in september.
Als er een nieuw toernooi aankomt, krijgen de leerlingen strookjes mee om zich aan te melden. Bij voldoende inschrijvingen, geven we één, of meerdere teams op.
We zijn ook altijd op zoek naar ouders die een team willen begeleiden, of als scheidsrechter willen optreden.