Welkom op de pagina van groep 6!

Dit jaar staat op maandag, dinsdag en woensdag juf Nathalie voor de klas en op de donderdag en vrijdag juf Dusty. We zijn te bereiken per e-mail. Het zou fijn zijn als u uw mail stuurt naar beide e-mailadressen. Dit zijn: n.bogaards@obs-devijverburgh.nl en d.duijzer@obs-devijverburgh.nl.
Meester Nick loopt in groep 6 zijn eindstage. In het begin is hij er op maandag t/m donderdag. Zijn e-mailadres is n.vrolijk@obs-devijverburgh.nl

We gaan dit jaar veel leren en hard werken en uiteraard ook veel plezier maken!
Met IPC gaan we weer over leuke, leerzame projecten werken. Het huiswerk kunt u hier vinden op de website.

We gymmen dit jaar op woensdag en donderdag. Op donderdag start groep 6 bij de gymzaal. Ze moeten dan om 8,20 uur bij de gymzaal zijn, de les start om 8.30 uur. Beide lessen worden gegeven door de vakleerkracht, meester Bernard.

Uitje IPC
Dinsdag 6 december gaan de kinderen een sportles volgen bij Fitpoint, Ze moeten sportkleren, binnenschoenen en een flesje water mee nemen.

Sportles
Tijdens de gymles konden de ouders een keer mee gymmen. E hebben 4 ouders mee gedaan met groep 6. Ze waren heel sportief en de kinderen vonden het leuk dat ze mee deden.

Weektaak
Dit jaar werken de leerlingen met een weektaak. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag krijgen ze hier tijd voor. Er zijn dan vaste taken voor alle leerlingen. En de leerlingen hebben allemaal een eigen taak. Deze hebben ze zelf uitgekozen. Aan het einde van de week moet de weektaak af zijn. Het leren plannen, wat ga ik eerst doen is best moeilijk.Dit is allemaal even wennen voor de leerlingen, maar het gaat steeds beter.

Sinterklaas
Er staan een heleboel mooie surprises in de klas. Maandag 5 december gaan we ze uitpakken en vieren we Sinterklaas. Deze dag zijn de kinderen om 12.00 uur vrij.