Even voorstellen...

Mijn naam is Erwin Oudenaarde en sinds 1 januari 2015 ben ik directeur van De Vijverburgh. Een prachtige school! Niet alleen omdat we zijn gehuisvest in een schitterend nieuw gebouw, maar vooral ook omdat er in dat gebouw geweldige dingen gebeuren.

Leerlingen van De Vijverburgh komen met plezier naar school. Ze komen om te leren, te spelen en plezier te hebben. Als leren leuk is, gaat het makkelijker. Daarom maken we op De Vijverburgh het leren leuk!

Het behalen van goede resultaten motiveert. Daarom doen we er alles aan ieder kind binnen zijn of haar mogelijkheden zo goed mogelijk te laten presteren. Hierin maken we als school bewust keuzes. Het belang van goede taal-, lees-, en rekenvaardigheden in onze maatschappij is meer dan duidelijk. Daarom streven wij er naar al de aan ons toevertrouwde leerlingen een gedegen basis op deze gebieden mee te geven, zodat zij hun onderwijsloopbaan na de basisschool succesvol kunnen vervolgen.

IPC onderwijs geeft leerlingen de mogelijkheden om veel van zichzelf te laten zien, keuzes te maken en met anderen samen te werken. Dit alles onder begeleiding van gemotiveerde leerkrachten, die gevoel en inzicht hebben voor dat wat ieder individueel kind nodig heeft.

In een uitdagende leeromgeving krijgt iedere leerling de kansen en mogelijkheden om zich optimaal te ontplooien. Leerlingen en hun ouders zijn volwaardige gesprekspartner van de school. Leerlingen en hun ouders hebben op De Vijverburgh ook iets te zeggen. Er wordt naar hen geluisterd.

De Vijverburgh is een school waar iedereen zich welkom en heel snel thuis zal voelen. Dat heb ik tenminste zelf in de afgelopen maanden zeker zo ervaren. Ik bof dat ik directeur mag zijn van deze prachtige school, met een geweldig schoolteam en fijne kinderen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op om een kijkje op de Vijverburgh te komen nemen.

Erwin Oudenaarde

Directeur De Vijverburgh