Wilt u meer weten over IPC? Klik hier voor een informatiebrief over IPC. Hierin staat informatie over wat IPC inhoudt en wat de leerlingen allemaal doen en leren.

In het schooljaar 2016-2017 gaan we weer werken aan een heleboel leuke en leerzame IPC-projecten.
We starten in de tweede week na de zomervakantie. Groep 3 doet pas met IPC mee na de kerstvakantie. Daar ligt de nadruk de eerste maanden op het leren lezen. Hieronder ziet u een overzicht van de projecten die komend schooljaar aan bod komen. De leerdoelen komen achter het project te staan zodra deze zijn gestart.

Welke projecten gaan we in het schooljaar 2016-2017 allemaal doen?

Groep (3)-4

• Speurneuzen(alleen groep 4)
  • Beroepen (alleen groep 4)
  • Circus
  • Bloemen en insecten
  • Gebouwen

Groep 5-6

• Het regenwoud
  • Ben je in vorm? (Klik hier voor de brief met leerdoelen)
  • Voedsel en landbouw
  • Ontdekkingsreizigers

Groep 7-8

• Visuele weergave
  • Ontstaan van Nederland
  • Met de stroom mee (rivieren)
  • De vakantieshow (alleen groep 7)

In ons fotoalbum zijn foto's van de projecten te vinden.