Wilt u meer weten over IPC? Klik hier voor een informatiebrief over IPC. Hierin staat informatie over wat IPC inhoudt en wat de leerlingen allemaal doen en leren.

In het schooljaar 2017-2018 gaan we weer werken aan een heleboel leuke en leerzame IPC-projecten.
We starten gelijk na de zomervakantie met een schoolbreed project. Namelijk 'sprookjes en andere verhalen. Ook de groepen 1 en 2 doen hieraan mee. Dit in het kader van het lustrum. In de week van 18 september vieren we feest.
Hieronder ziet u een overzicht van de projecten die komend schooljaar aan bod komen. De leerdoelen komen achter het project te staan zodra deze zijn gestart.

Welke projecten gaan we in het schooljaar 2017-2018 allemaal doen?

Groep (3)-4

• Sprookjes en andere verhalen (groepen 1 t/m 4)
  • alleen groep 4)
  • Vakanties