Brede School

Buiten spelen, knutselen, techniek, fotograferen of schrijven. Wat vindt uw kind leuk? De Brede School  biedt activiteiten aan voor alle kinderen. De activiteiten zijn erop gericht om de sociale samenhang in onze wijk te verbeteren en om de ontwikkelingskansen van alle kinderen te vergroten.

In samenwerking met externe partners bieden wij door het jaar heen een aantal activiteiten aan.

Voor deze activiteiten kunt u uw kind aanmelden d.m.v. een inschrijfformulier.

De activiteiten zijn gratis en vinden direct aansluitend op de schooltijd plaats op school. Er is wel voor elke activiteit maar een beperkt aantal plaatsen. Dus vol is vol!

Hieronder een overzicht van de activiteiten voor de komende periode: