Hieronder stellen de nieuwe kandidaten voor de leerlingenraad van 2016-2017 zich aan jullie voor.
Op 16 september zijn de verkiezingen in de aula.

Hallo,
Ik ben Cathelijne en ik zit in groep 8. Ik wil in de leerlingenraad omdat de nieuwe leerlingenraad een serieuze raad gaat worden en we belangrijke dingen gaan bespreken.
Het is goed voor alle kinderen op school als ik in de leerlingenraad zit omdat ik dyslexie heb. Ook nog twee andere kinderen uit mijn klas hebben dat en op school zijn er nog meer kinderen met dyslexie. Als ik er in zit kan ik dingen regelen voor die kinderen. Dan komt het vanuit de kinderen. Dat is goed want die weten hoe het is. Dus stem op mij als je goed onderwijs belangrijk vindt.

Ik ben Pleuni en ik zit groep 8
Ik wil graag in de leerlingenraad omdat:
- Ik vind het leuk om wat voor de school te doen. Bijvoorbeeld een sportdag ofzoiets te organiseren.
En te kijken naar een nieuwe spellingsmethode of iets anders.
- Ik zou het leuk vinden als er weer een schoolkrant komt.
- Meer reclame maken voor de ideeënbus, want daar zit niks meer in.
Dit lijkt mij allemaal leuk en daarom wil ik in de leerlingenraad, want ik vind het leuk om dingen te organiseren.

Ik ben Gina en zit in groep 7. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik graag dingen wil veranderen. Zoals de wc schoner maken, zeep in de zeepmachines, vaker schoolreisjes, nieuwe speeltoestellen, meer spelletjes, weer schoolzwemmen en meer doen met dansen en acteren. Ik wil dat er goed wordt opgelet zodat er niet wordt gepest. En…. ik wil dat we meer samenwerken in de klas. Daarom wil ik graag in de leerlingenraad!! Dus… stem op 16 september op mij!!

Hallo ik ben Meryam en ik ben 10 jaar en zit in groep 7.
Ik heb nog 1 broer en 1 zus en ze zaten allebei op deze school. Ik heb vorig jaar ook meegedaan en ben helaas niet gekozen. Ik hou het meest van buitenspelen en ben het liefst de hele dag buiten. Ik wil graag gekozen worden want ik weet dat ik het aankan. En ik hou van ezels en voetbal. Ik ben Marokkaans net zoals mijn ouders. Mijn doel is gekozen worden voor de leerlingenraad maar dat ligt aan jullie. Maar wat mijn doelen zijn, nou ja ik zou het liefst een zwembad in school willen bouwen. Maar dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk, maar daar ga ik toch voor zorgen. En dan kan je op hete dag gewoon zwemmen, hoe cool is dat . Dus stem op mij!

Hallo ik ben Senna du Pau en ik zit in groep 6
Ik wil meedoen met de leerlingenraad om ik niet wil dat er gepest wordt en wil dat het stopt. En wil dat net als mijn zus Demi dat school leuker wordt en leerzamer. Daarom wil ik meedoen met de leerlingenraad.

Ik ben Dyance en zit in groep 6
Ik wil graag een soort van fotolijst maken voor de school. En het is leuk om als je van de kinderen een foto maakt deze dan in die lijst stoppen. Dit was het en o ja stem op mij dag.

Ik ben Gwyn en zit in groep 6
Ik wil graag in de leerlingenraad omdat: Ik pas de regels en strenger aan.
Bijvoorbeeld het "heelys" verbod en rekenen en taal beter maken.
En bijvoorbeeld extra boekjes voor kinderen die snel klaar zijn. Stem op mij!

Ik ben Vanity en zit in groep 6
Ik wil verbeteringen maken zoals leuker werken en spel en werken. We kunnen niet alles dan in de leerlingenraad maar dat proberen we wel. Als ik niet in de leerlingenraad kom vind ik dat niet zo erg. En ik heb het geprobeerd. Dus ik zeg stem op de beste!.

Hallo ik ben Naima en zit in groep 6
Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik een school vol ideeën heb. Ik ga jullie een leuk schooljaar geven, je zult er geen spijt van krijgen. Bijvoorbeeld: Schoolfeest in een nachtmerrie veranderen en nog veel meer. Dus stem op mij!

Ik ben Liz en zit in groep 6
Ik zou heel graag in de leerlingenraad willen omdat ik hele leuke ideeën heb. En omdat ik ook hele leuke ideeën heb voor werk.
Dus stem op mij!

Ik ben Ali en ik ben 10 jaar ben zit in groep 6
Ik wil heel graag in de leerlingenraad om dat ik de school wil verbeteren en ook veel ideeën heb.

Hallo ik ben Shyenne en ik zit in groep 5.
Als ik in de leeerlingenraad zit wil ik graag:
Nieuwe schoolboeken, meer speeltoestellen buiten, dat er in elke klas een logeerbeer komt voor 1 weekend.

Ik ben Floor en zit in groep 5.
Als ik in de leerlingenraad zit wil ik dat iedereen 1 woord zegt wat dat woord die dag voor hun betekende. Dat mag een woord zijn die je net hebt geleerd of hoe je de dag vond. Dit mag elke leerling vertellen in de laatste 5 minuten van de dag. Bijvoorbeeld: Cool of tof.

Ik ben Rydell en zit in groep 5. Ik wil graag in de leerlingenraad. Ik wil zorgen dat het veilig is op school. Dus niet met Heelies op gevaarlijke plekken. Als het heel heet is, wil ik dat we af en toe buiten les kunnen krijgen!